The Plant Company over FloraBatch

The Plant Company is een jong bedrijf dat diep geworteld is in de wereld van de tuinbouw, aangezien ze bijna hun hele leven in deze branche hebben doorgebracht. Terwijl The Plant Company werd opgebouwd, realiseerden ze zich dat tuincentra behoefte hadden aan innovatieve, hoogwaardige kamerplanten die gemakkelijker te verkrijgen waren zonder meteen een hele vrachtwagenlading te hoeven kopen.

‘FloraBatch heeft ons geholpen met het opzetten van de planning voor onze nieuwe kwekerij in Virginia (US). Door de kennis en ervaring was er in korte tijd een jaarplanning gemaakt en een systeem gebouwd waarmee alle partijen in de tuin gevolgd konden worden. Hiermee hebben we in de eerste jaren veel data kunnen verzamelen die we nu gebruiken om de groei te finetunen.
Met een nieuw systeem is het in het begin altijd zoeken naar de juiste weg, maar met de begeleiding van FloraBatch hebben we flinke stappen kunnen zetten. Inmiddels zijn we aan het kijken of we de FloraApp (de mobiele versie FloraBatch) in kunnen zetten voor onze productontwikkeling. Ook op dit gebied timmert FloraBatch hard aan de weg, dus dat biedt wellicht weer nieuwe kansen!

Frank Paul,

Co-Owner

https://theplantcompany.com/

Eventueel ook interessant

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.

MPS-Certificering: Een stap richting duurzame tuinbouw

MPS-certificering is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestaties van kwekerijen transparant te maken. Het systeem biedt een reeks standaarden en richtlijnen voor kwekerijen om hun milieu-impact te minimaliseren.

FloraBatch: Een webbased kwekerij systeem

Ontdek Florabatch, het innovatieve webbased kwekerij systeem dat speciaal ontworpen is om de moderne tuinbouw te transformeren, door het bieden van een gebruiksvriendelijke en volledig aanpasbare oplossing voor potplantkwekers.