The Plant Company over FloraBatch

The Plant Company is een jong bedrijf dat diep geworteld is in de tuinbouw, aangezien ze bijna hun hele leven in deze branche hebben doorgebracht. Terwijl The Plant Company werd opgebouwd, realiseerden ze zich dat tuincentra behoefte hadden aan innovatieve, hoogwaardige kamerplanten die gemakkelijker te verkrijgen waren zonder direct een hele vrachtwagenlading te hoeven kopen.

‘FloraBatch heeft ons geholpen met het opzetten van de planning voor onze nieuwe kwekerij in Virginia (US). Door de kennis en ervaring was er in korte tijd een jaarplanning gemaakt en een systeem gebouwd waarmee alle partijen in de tuin gevolgd konden worden. Hiermee hebben we in de eerste jaren veel data kunnen verzamelen die we nu gebruiken om de groei te finetunen.
Met een nieuw systeem is het in het begin altijd zoeken naar de juiste weg, maar met de begeleiding van FloraBatch hebben we flinke stappen kunnen zetten. Inmiddels zijn we aan het kijken of we de FloraApp (de mobiele versie FloraBatch) in kunnen zetten voor onze productontwikkeling. Ook op dit gebied timmert FloraBatch hard aan de weg, dus dat biedt wellicht weer nieuwe kansen!

Frank Paul,

Co-Owner

https://theplantcompany.com/

two men standing in front of a plant
a large white building with a large roof

Eventueel ook interessant

De positieve impact van horti software op potplantkwekers

Potplantkwekers staan voor een revolutie in teeltbeheer met de opkomst van HortiSoftware. Lees hoe deze technologie helpt bij efficiëntere en productievere teeltprocessen.

Efficiënte teeltplanning: Sleutel tot succes en duurzaamheid voor potplantkwekers

Efficiënte teeltplanning is cruciaal voor potplantkwekers. Optimaliseer productie, minimaliseer risico's en verhoog duurzaamheid.

Laguna plants over FloraBatch

Onze ervaringen met FloraBatch zijn zeer positief: het gebruiksvriendelijke programma en de eenvoudige app werken goed, zelfs in een vochtige werkomgeving. De persoonlijke ondersteuning zorgt voor snelle oplossingen en beter inzicht in onze planning en plantvoorraad.