Over ons

Het is onze missie om efficiëntie toegankelijk te maken

Bij FloraBatch streven we ernaar om kwekers te ondersteunen met innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen die de natuurlijke groei en duurzaamheid van hun teelt bevorderen. Ons doel is om de tuinbouwsector te versterken met technologie die intuïtief, efficiënt en toegankelijk is, zodat elke kweker zijn volle potentieel kan bereiken.

Gebaseerd op meer dan 30 jaar kwekerservaring.

Ontwikkeld en beheerd door een Westlands familiebedrijf.

Volledig op maat ingericht voor jouw teelt.

Een trots Westlands familiebedrijf

FloraBatch vindt zijn oorsprong in een unieke combinatie van 30 jaar aan kwekerservaring en geavanceerde technologie. Het idee is ontstaan uit de samenwerking tussen George Vollebregt, expert in het ontwikkelen van op maat gemaakte beheersystemen voor kwekers, en Frank van der Maarel, specialist in het maken van planningsystemen. Samen besloten zij om een systeem te ontwikkelen dat niet alleen voor een enkele kwekerij werkt, maar voor alle kwekers bruikbaar is. Hun doel: een systeem creëren dat zich aanpast aan de specifieke teelt van elke kweker, gemakkelijk in gebruik is en betaalbaar blijft.

Na een jaar vol uitdagingen en groeimogelijkheden, kwamen Roel Vollebregt en Raymon van der Maarel, de zoons van George en Frank, bij het bedrijf. Met hun komst transformeerde FloraBatch in een echt familiebedrijf, voortbouwend op de sterke fundamenten van hun vaders met een frisse, jonge blik. Zo is FloraBatch geëvolueerd tot wat het nu is: een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf, geworteld in de praktijkervaring van kwekers, verrijkt met innovatieve technologie en gedreven door familiewaarden.

Ontmoet het Energieke team achter FloraBatch

George Vollebregt
Co-Founder
Frank van der Maarel
Co-Founder
Roel Vollebregt
Web Developer
Raymon van der Maarel
Sales Manager
Marco Duindam
Senior Developer
Zandor Smith
IOS developer

Successverhalen van onze kwekers

5/5

“De deskundigheid en uitstekende kennis van de tuinbouwbranche bij FloraBatch helpt ons als jaren om als bedrijf te groeien”

Roel van Schie
Directeur
5/5

“Dankzij FloraBatch hebben we een voor ons op maat gemaakte oplossing voor een scherp tarief. Ze denken mee en zijn snel in contact en opvolging.”

Ron de bakker
Directeur

Bakkie doen?

Laat je Email achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek hoe FloraBatch het verschil kan maken op uw kwekerij. Geen mooie praatjes, gewoon de harde realiteit van efficiëntie.