Laguna plants over FloraBatch

Ron de Bakker van LagunaPlants met de floraApp in de kas. FloraBatch.

Laguna Plants in Wateringen is een gespecialiseerde kwekerij met een oppervlakte van 4,5 hectare. Ze telen exclusieve kamerplanten zoals Medinilla, bekend om hun unieke tropische uitstraling en sierlijke bloemen. Daarnaast biedt Laguna Plants een verrassend assortiment seizoensplanten en vleesetende planten, waarbij het gehele proces van veredeling tot afzet in eigen hand wordt gehouden.

“We werken nu ruim een jaar met FloraBatch en onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Het programma is erg gebruiksvriendelijkheid en snel te gebruiken. Vooral het gebruik van de app is eenvoudig uit te leggen aan collega’s die in de tuin werken, geen gedoe met papier in een vochtige werkomgeving meer.
De ondersteuning door het team van FloraBatch is erg persoonlijk en direct. Er wordt goed meegedacht en oplossingen worden snel gevonden, we worden ook goed meegenomen in nieuwe ontwikkelingen. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we ons gehoord en geholpen voelen.
We moesten eerst flink aan de slag met registreren maar inmiddels krijgen we steeds meer inzicht in onze planning, plantvoorraad en onze werkwijzes.
De samenwerking met Florabatch bevalt ons uitstekend en we kijken uit naar een langdurige relatie.”

Ron de Bakker,

Laguna plants

https://www.lagunaplants.nl

Ron de Bakker van LagunaPlants met de floraApp in de kas. FloraBatch.

Eventueel ook interessant

Efficiënte teeltplanning: Sleutel tot succes en duurzaamheid voor potplantkwekers

Efficiënte teeltplanning is cruciaal voor potplantkwekers. Optimaliseer productie, minimaliseer risico's en verhoog duurzaamheid.

Hoe de FloraApp je tijd kan besparen in je kas

De FloraBatch Mobiele App de manier waarop je gegevens in je kas beheert revolutioneert, met eenvoudige scans en klikken die complexe teeltadministratie veranderen in een fluitje van een cent.

Florabatch zet grote stap in ruimte optimalisatie

Ontdek de toekomst van efficiëntie in teelt management met de vernieuwde module van FloraBatch: Ruimtebezetting. Met deze moderne toevoeging aan ons pakket bieden we een geheel nieuwe manier om jouw ruimte te beheren en te optimaliseren.