HortiContact 2024 was een succes!

FloraBatch op de HortiContact

De gordijnen zijn gesloten voor HortiContact 2024, en wat een fenomenaal evenement was het! Van iedereen van FloraBatch willen we onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die de tijd heeft genomen om ons te bezoeken bij stand S1. Het was een waar genoegen om zoveel kwekers en partners uit de industrie te ontmoeten, met wie we onze passie voor innovatie in de tuinbouwsector hebben kunnen delen.

Innovatie Door Samenwerking

De kracht van samenwerking stond centraal tijdens Horti Contact. We hebben niet alleen de kans gekregen om te laten zien hoe FloraBatch het telen vereenvoudigt, maar ook om te luisteren. De feedback en diepgaande gesprekken die we met jullie hebben gehad, zijn onmiskenbaar waardevol. Ze vormen de basis voor de toekomstige richting en innovaties van FloraBatch. Jullie inzichten hebben ons nieuwe perspectieven gegeven en bevestigen onze toewijding aan het verbeteren van het teeltproces.

Meer Inzicht, Minder Gedoe

FloraBatch staat voor het vergemakkelijken van de teelt, met als doel meer inzicht te bieden en het gedoe te verminderen. Tijdens Horti Contact hebben we deze belofte in de praktijk gebracht. Door het demonstreren van onze oplossingen en het delen van kennis, streven we ernaar het dagelijkse werk van kwekers te vereenvoudigen. De positieve reacties en het enthousiasme dat we hebben mogen ontvangen, sterken ons in de overtuiging dat we op de juiste weg zijn.

Een Vooruitblik

Geïnspireerd door de succesvolle dagen op HortiContact kijken we uit naar wat de toekomst ons brengt. De waardevolle gesprekken en inzichten die we hebben opgedaan, zullen ons leiden bij het verder ontwikkelen van FloraBatch. We zijn meer dan ooit gemotiveerd om samen met kwekers en partners de uitdagingen in de tuinbouw aan te gaan.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die langs is gekomen bij onze stand. Jullie enthousiasme, vragen, en feedback zijn de drijfveren achter onze missie om telen makkelijker, efficiënter en duurzamer te maken.

Eventueel ook interessant

Florabatch zet grote stap in ruimte optimalisatie

Ontdek de toekomst van efficiëntie in teelt management met de vernieuwde module van FloraBatch: Ruimtebezetting. Met deze moderne toevoeging aan ons pakket bieden we een geheel nieuwe manier om jouw ruimte te beheren en te optimaliseren.

FloraBatch op de HortiContact in Gorinchem

Zien we jou 5, 6 of 7 maart bij de Horti Contact in Gorinchem? Ons team staat klaar bij stand S1 om je alles te laten zien over hoe FloraBatch de grootste utidagingen van kwekers aangaat.

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.