Hoe de FloraApp je tijd kan besparen in je kas

Zeg maar dag tegen de papieren rompslomp en heen en weer mailen van excels en hallo tegen de FloraApp! Als kweker ben je constant in de weer – van het checken van je stekjes tot het wijder zetten van je partijen. Je wilt snel, simpel en efficiënt werken. Dat snappen we bij FloraBatch maar al te goed.

Elke dag dezelfde uitdaging

Elke dag loop je door je kas, en er is altijd wel weer iets om vast te leggen. Of het nu gaat om het bijwerken van je voorraad na uitval of het vastleggen van ongewone symptomen bij een plant of het bijhouden van je gewasbeschermingsmiddelen voor MPS, het voelt soms alsof je continu een administratief gat aan het vullen bent. Met de traditionele methodes kan dit een tijdrovend, foutgevoelig en saai proces zijn. Gelukkig biedt de FloraBatch Mobiele App hier een handige oplossing.

Scannen, Klikken, Klaar

Stel je voor: je loopt door je kas en alles wat je nodig hebt is letterlijk binnen handbereik. Je ziet een plant die aandacht vereist of je wilt simpelweg de voorraad bijwerken. Met een snelle scan van een QR-code die aan elke plant of partij hangt, haal je alle relevante informatie direct op. Een paar klikken later heb je de voorraad bijgewerkt wanneer er een plant is afgekeurd, de groei vastgelegd of een ziekte geregistreerd. Deze snelle en nauwkeurige methode elimineert de noodzaak voor dubbele invoer of invoer op een later moment en verkleint de kans op fouten drastisch.

Het ophalen en vastleggen van informatie met de FloraApp

Gedetailleerde dataregistratie

De app maakt het niet alleen mogelijk om snel gegevens bij te werken, maar ook om diepgaande details vast te leggen. Zie je een afwijking bij een plant, zoals ongewone bladverkleuring of een teken van ziekte? Maak direct een foto met de app, voeg een beschrijvende notitie toe en alles wordt veilig geregistreerd. Deze informatie is essentieel voor toekomstige analyse en helpt je om patronen te herkennen en proactief te reageren op potentiële problemen.

Complexe registraties vereenvoudigd

Een van de meest tijdrovende taken in de kas kan het bijhouden van gewasbeschermingsmiddelen zijn, vooral voor MPS-certificering. De FloraBatch app stelt je in staat om snel alle gebruikte middelen te registreren. Dit niet alleen als je ze toepast, maar ook kun je gemakkelijk historische data ophalen en bekijken. Het bijhouden van je voorraad, van meststoffen tot gewasbeschermingsmiddelen, wordt een fluitje van een cent. Alles met het doel om jou minder tijd te laten besteden aan administratie en meer aan wat echt telt: de zorg voor je planten.

FloraBatch en de cloud

Wat de FloraBatch Mobiele App zo speciaal maakt, is de naadloze integratie met de FloraBatch Webapp. Alle informatie die je mobiel invoert tijdens je ronde in de kas wordt onmiddellijk gesynchroniseerd met de Webapp. Dit betekent dat je gegevens in realtime worden bijgewerkt en toegankelijk zijn op een overzichtelijk dashboard. Geen dubbel werk meer, geen verloren notities. Alles wat je nodig hebt, is direct zichtbaar en bewerkbaar, vanaf elke locatie.

FloraBatch Teelt Management Systeem voor kwekers in combinatie met de mobiele app, gemakkelijk in de cloud.

Van probleem naar oplossing: Jouw teelt management toolkit

De FloraBatch Mobiele App is ontworpen om specifieke dagelijkse problemen aan te pakken met slimme, snelle oplossingen:

  • Probleem: Constante behoefte aan actuele en accurate plantgegevens.
  • Oplossing: Directe dataverzameling en -update via mobiele app.
  • Probleem: Inefficiëntie door tijdrovende processen en papieren lijstjes.
  • Oplossing: Geautomatiseerde synchronisatie met de FloraBatch Webapp, waardoor gegevensbeheer stroomlijnt.

Conclusie

De FloraBatch Mobiele App transformeert de manier waarop je werkt door technologie toe te passen die echt begrijpt wat kwekers nodig hebben. Minder tijd kwijt aan administratie betekent meer tijd in de kas, dicht bij wat je lief is. Met de FloraBatch app is elke taak, van het bijwerken van gegevens tot het vastleggen van complexe informatie, slechts een paar klikken verwijderd. Dus, trek je laarzen aan, pak je telefoon en begin met het ervaren van de toekomst van teeltbeheer – vandaag nog met FloraBatch!

Eventueel ook interessant

Florabatch zet grote stap in ruimte optimalisatie

Ontdek de toekomst van efficiëntie in teelt management met de vernieuwde module van FloraBatch: Ruimtebezetting. Met deze moderne toevoeging aan ons pakket bieden we een geheel nieuwe manier om jouw ruimte te beheren en te optimaliseren.

HortiContact 2024 was een succes!

Horti Contact was een bruisend succes voor FloraBatch, vol verrijkende gesprekken met kwekers en partners, die nieuwe inzichten en inspiratie boden voor eenvoudiger telen.

FloraBatch op de HortiContact in Gorinchem

Zien we jou 5, 6 of 7 maart bij de Horti Contact in Gorinchem? Ons team staat klaar bij stand S1 om je alles te laten zien over hoe FloraBatch de grootste utidagingen van kwekers aangaat.