HiBreeding over Florabatch

HiBreeding combineert de jarenlange ervaring en expertise van twee bekende namen in de sector: Sjaak van Schie en The Mastergrowers.

Geholpen door hun jarenlange ervaring in het kweken, vermeerderen en aftelen van Hydrangeas selecteert HiBreeding de beste rassen voor de toekomst. Voor de registratie, het volgen en beoordelen van de ontwikkelde rassen maakt HiBreeding sinds 2021 gebruik van onze gebruiksvriendelijk FloraApp.

“Met behulp van ratings en het vastleggen van foto’s in verschillende stadia, ontstaan mooie R&D dossiers. Omdat de ontwikkeling op meerdere locaties plaatsvindt hebben we met de FloraApp een enorm efficiënte R&D voering op kunnen zetten”

Mike van Schie,

Product Manager

https://www.hibreeding.com

Eventueel ook interessant

Efficiënte teeltplanning: Sleutel tot succes en duurzaamheid voor potplantkwekers

Efficiënte teeltplanning is cruciaal voor potplantkwekers. Optimaliseer productie, minimaliseer risico's en verhoog duurzaamheid.

Laguna plants over FloraBatch

Onze ervaringen met FloraBatch zijn zeer positief: het gebruiksvriendelijke programma en de eenvoudige app werken goed, zelfs in een vochtige werkomgeving. De persoonlijke ondersteuning zorgt voor snelle oplossingen en beter inzicht in onze planning en plantvoorraad.

Hoe de FloraApp je tijd kan besparen in je kas

De FloraBatch Mobiele App de manier waarop je gegevens in je kas beheert revolutioneert, met eenvoudige scans en klikken die complexe teeltadministratie veranderen in een fluitje van een cent.