HiBreeding over Florabatch

HiBreeding combineert de jarenlange ervaring en expertise van twee bekende namen in de sector: Sjaak van Schie en The Mastergrowers.

Geholpen door hun jarenlange ervaring in het kweken, vermeerderen en aftelen van Hydrangeas selecteert HiBreeding de beste rassen voor de toekomst. Voor de registratie, het volgen en beoordelen van de ontwikkelde rassen maakt HiBreeding sinds 2021 gebruik van onze gebruiksvriendelijk FloraApp.

“Met behulp van ratings en het vastleggen van foto’s in verschillende stadia, ontstaan mooie R&D dossiers. Omdat de ontwikkeling op meerdere locaties plaatsvindt hebben we met de FloraApp een enorm efficiënte R&D voering op kunnen zetten”

Mike van Schie,

Product Manager

https://www.hibreeding.com

Eventueel ook interessant

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.

MPS-Certificering: Een stap richting duurzame tuinbouw

MPS-certificering is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestaties van kwekerijen transparant te maken. Het systeem biedt een reeks standaarden en richtlijnen voor kwekerijen om hun milieu-impact te minimaliseren.

FloraBatch: Een webbased kwekerij systeem

Ontdek Florabatch, het innovatieve webbased kwekerij systeem dat speciaal ontworpen is om de moderne tuinbouw te transformeren, door het bieden van een gebruiksvriendelijke en volledig aanpasbare oplossing voor potplantkwekers.