Floraplan - Plannings systeem

Geavanceerde planning met FloraPlan

Met FloraPlan, til je jouw planning naar een hoger niveau. Moeiteloze coördinatie, maximale productiviteit, ongeëvenaarde precisie. 

Een geavanceerde en flexibele planningsoplossing

Ontdek een planningsoplossing die zowel geavanceerd als flexibel is, ontworpen om de complexiteit van planning te vereenvoudigen zonder in te boeten aan functionaliteit. Met FloraPlan wordt geavanceerde planning toegankelijk en betaalbaar, perfect voor kwekerijen die streven naar precisie en efficiëntie in elk aspect van hun teelt.

Gebaseerd op meer dan 30 jaar kwekerservaring.

Ontwikkeld en beheerd door een Westlands familiebedrijf.

Volledig op maat ingericht voor jouw teelt.

Alle functionaliteiten om jouw teelt optimaal te plannen

Ontdek FloraPlan, een zelfstandig, veelzijdig planningsinstrument van FloraBatch. Deze tool transformeert je teeltplanning met geavanceerde functies binnen een vertrouwde Excel-omgeving. Ideaal voor kwekers die zoeken naar diepgaande, flexibele planning, onafhankelijk van huidige systemen. En als je klaar bent voor het volledige FloraBatch-systeem, integreert FloraPlan naadloos, waardoor het een perfecte aanvulling vormt voor een compleet teelt management systeem.

MPS Registratie

Beheer en registreer je middelen voor MPS-certificering effectief, en houd milieuaspecten nauwkeurig bij voor een duurzamere teelt.

Planning

Plan je teeltjaar met geavanceerde tools voor zowel vooruit- als terugplanning, volg de voortgang van partijen nauwkeurig en pas plannen dynamisch aan.

Arbeidsregistratie

Registreer en beheer arbeidstijden met precisie, van tijdregistratie tot uitbetaling, voor een rechtvaardige en transparante arbeidsadministratie.

Analyse

Analyseer je teeltprocessen diepgaand met geavanceerde rapportagemogelijkheden, optimaliseer je teeltstrategieën en verbeter de algehele productieprestaties.

Integraties

Integreer FloraPlan naadloos met populaire systemen zoals SDF en WPS voor efficiënte en coherente bedrijfsprocessen.

Administratie

Vereenvoudig je administratie met efficiënte beheertools voor urenbriefjes en controle van uitzendkrachten voor gestroomlijnd personeelsbeheer.

Sucessverhalen van onze kwekers

5/5

“De deskundigheid en uitstekende kennis van de tuinbouwbranche bij FloraBatch helpt ons als jaren om als bedrijf te groeien”

Roel van Schie
Directeur
5/5

“Dankzij FloraBatch hebben we een voor ons op maat gemaakte oplossing voor een scherp tarief. Ze denken mee en zijn snel in contact en opvolging.”

Ron de bakker
Directeur

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Vind snel antwoorden op je vragen over FloraBatch,  van gebruiksgemak tot aanpassingsvermogen. Hier lichten we toe hoe FloraBatch je teeltpraktijken ondersteunt en vereenvoudigt.

FloraBatch is ontworpen voor eenvoud en intuïtie. Je kunt met minimale handelingen maximale resultaten bereiken, wat het ideaal maakt voor iedereen, ongeacht technische vaardigheden.

Nee, FloraBatch is flexibel en past zich aan jouw teelt aan, niet andersom. Dit zorgt ervoor dat je jouw gebruikelijke teeltmethoden kunt voortzetten met een ondersteunend digitaal systeem.

Absoluut. FloraBatch is speciaal ontworpen om aan de behoeften van zowel kleine als middelgrote kwekerijen te voldoen. Ons platform biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, wat betekent dat het zich aanpast aan de grootte en complexiteit van uw bedrijf. Of u nu een kleine familiekwekerij runt of een middelgrote teeltonderneming, FloraBatch kan worden aangepast om aan uw specifieke eisen te voldoen. Daarnaast bieden we diverse modules die u kunt toevoegen naarmate uw bedrijf groeit, zodat u altijd de juiste tools heeft voor uw kwekerij.

Zeker, FloraBatch is modulair opgebouwd. Je kunt het systeem uitbreiden met extra modules naar behoefte, zodat het altijd past bij de groei en veranderingen in jouw kwekerij.

loraBatch is ontworpen om naadloos te integreren met de meest populaire systemen. Dit zorgt voor een vloeiende overgang en synergie tussen FloraBatch en de tools die je reeds gebruikt.

Bakkie doen?

Laat je Email achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek hoe FloraBatch het verschil kan maken op uw kwekerij. Geen mooie praatjes, gewoon de harde realiteit van efficiëntie.