Florabatch - Teelt management systeem

Optimaliseer je kwekerij met FloraBatch

Ontdek met FloraBatch hoe eenvoud en efficiëntie samenkomen voor gegarandeerde groei en betere resultaten in je kwekerij.

Eindelijk een eenvoudige en betaalbare oplossing

FloraBatch is de ideale Software-oplossing voor elke kwekerij die streeft naar eenvoud, aanpassingsvermogen en efficiëntie in haar teeltprocessen. FloraBatch is speciaal ontworpen om de unieke uitdagingen van kwekers aan te pakken, en biedt een reeks geïntegreerde functionaliteiten om uw kweekervaring te verbeteren. Voor de kweker met grotere software behoeftes zijn er extra modules neem hier contact op voor meer informatie.

Gebaseerd op meer dan 30 jaar kwekerservaring.

Ontwikkeld en beheerd door een Westlands familiebedrijf.

Volledig op maat ingericht voor jouw teelt.

We integreren samen je kwekerij in 3 stappen

Bij FloraBatch begrijpen we dat elke kwekerij uniek is. Jouw teeltmethoden vormen het hart van je bedrijf, en daarom is ons doel niet om je teelt aan te passen aan FloraBatch, maar om FloraBatch aan te passen aan je teelt. Met onze persoonlijke benadering en continue begeleiding, zorgen we voor een naadloze integratie van ons systeem in je dagelijkse routine.

01
De basis geïnstalleerd

Wij zorgen voor de kickstart! Ons team zet al jouw planten, relaties en jaarplannen zorgvuldig in FloraBatch. Zo leggen we samen een stevige basis voor een vloeiende overstap naar een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

02
Samen aan de slag

Wij staan klaar om FloraBatch helemaal af te stemmen op jouw unieke teeltmethoden. Samen zorgen we ervoor dat alles, van instellingen tot functies, perfect past bij jouw specifieke wensen en werkwijze. Zo wordt FloraBatch een naadloze aanvulling op je dagelijkse routine.

03
Ervaar de voordelen van FloraBatch

Zodra alles klaar staat, is het tijd om te genieten van de voordelen van FloraBatch. Je zult merken hoe het je teeltprocessen vereenvoudigt, efficiëntie verhoogt en ondersteunt bij het maken van betere beslissingen. Ervaar de rust van een gestroomlijnde kwekerij. En wees gerust, onze FloraBatch experts blijven beschikbaar voor begeleiding tijdens deze fase.

Ontdek de uitgebreide functionaliteiten van FloraBatch

Welkom bij het hart van FloraBatch, waar elk aspect van jouw kwekerij zorgvuldig wordt ondersteund door onze speciaal ontworpen modules. Met FloraBatch heb je de essentiële tools in handen om je teeltprocessen te beheren, volgen en optimaliseren, allemaal binnen een gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem.

Partijen Registratie

Volg en registreer elke partij planten in de kwekerij nauwkeurig. Waardoor je een volledig overzicht behoudt van de herkomst, groeistadia en locatie van elke partij.

Ruimte Planning

Optimaliseer je teeltruimte en krijg krachtige inzichten. Onze  ruimteplanning maakt plannen een eitje.

Stickers

Creëer op maat gemaakte stickers voor een efficiënte identificatie en tracking van uw planten. Deze functie stelt u in staat om unieke labels te ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke teeltbehoeften.

Beoordelingen

Registreer alle cruciale aspecten van uw teelt, waaronder groeipatronen, ziektes, plagen en meer. Onze beoordelingsfunctie is  volledig aanpasbaar is naar jouw specifieke wensen.

Voorraadbeheer

Beheer en controleer je voorraad moeiteloos. Houd met gemak zicht op plantenaantallen, waarborg altijd overzicht en anticipeer efficiënt op veranderende behoeften.

Dashboarding

Volg en analyseer de cruciale aspecten van je teelt, waardoor je direct trends kunt identificeren, besluitvorming kunt verbeteren en uw teeltstrategieën doeltreffend kunt aanpassen.

Groeischema's

Maak gedetailleerde planningen voor je teelt met behulp van de groeischema’s. Hiermee kan je elk stadium van de ontwikkeling van je planten effectief vooruitplannen.

Tijdlijn

Krijg inzicht in de groei en ontwikkeling van uw planten door middel van een dynamische tijdlijn, die uw beoordelingen en observaties direct weergeeft. Deze tool biedt een actueel en duidelijk beeld van de voortgang, afgestemd op jouw persoonlijke evaluaties.

Relatie Management

Behoud een helder overzicht van je leveranciers en klantrelaties. Ons systeem vereenvoudigt het beheer van contactgegevens en interacties, zodat je altijd weet wie je partners zijn en hoe je met hen verbonden bent.

Activiteiten

Gebruik de activiteitenschema’s om alle activiteiten binnen je tuin te volgen en te plannen. Zo houd je overzicht over wat er wanneer moet gebeuren, van zaaien tot oogsten.

Successverhalen van onze kwekers

5/5

“De deskundigheid en uitstekende kennis van de tuinbouwbranche bij FloraBatch helpt ons als jaren om als bedrijf te groeien”

Roel van Schie
Directeur
5/5

“Dankzij FloraBatch hebben we een voor ons op maat gemaakte oplossing voor een scherp tarief. Ze denken mee en zijn snel in contact en opvolging.”

Ron de bakker
Directeur

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Vind snel antwoorden op je vragen over FloraBatch,  van gebruiksgemak tot aanpassingsvermogen. Hier lichten we toe hoe FloraBatch je teeltpraktijken ondersteunt en vereenvoudigt.

FloraBatch is ontworpen voor eenvoud en intuïtie. Je kunt met minimale handelingen maximale resultaten bereiken, wat het ideaal maakt voor iedereen, ongeacht technische vaardigheden.

Nee, FloraBatch is flexibel en past zich aan jouw teelt aan, niet andersom. Dit zorgt ervoor dat je jouw gebruikelijke teeltmethoden kunt voortzetten met een ondersteunend digitaal systeem.

Absoluut. FloraBatch is speciaal ontworpen om aan de behoeften van zowel kleine als middelgrote kwekerijen te voldoen. Ons platform biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, wat betekent dat het zich aanpast aan de grootte en complexiteit van uw bedrijf. Of u nu een kleine familiekwekerij runt of een middelgrote teeltonderneming, FloraBatch kan worden aangepast om aan uw specifieke eisen te voldoen. Daarnaast bieden we diverse modules die u kunt toevoegen naarmate uw bedrijf groeit, zodat u altijd de juiste tools heeft voor uw kwekerij. 

Zeker, FloraBatch is modulair opgebouwd. Je kunt het systeem uitbreiden met extra modules naar behoefte, zodat het altijd past bij de groei en veranderingen in jouw kwekerij.

FloraBatch is ontworpen om naadloos te integreren met de meest populaire systemen zoals SDF, WPS en PackControl. Dit zorgt voor een vloeiende overgang en synergie tussen FloraBatch en de tools die je reeds gebruikt. We zijn dus betaalbaar voor de kleinere kweker en schaalbaar voor de groeiende kweker.

Bakkie doen?

Laat je Email achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek hoe FloraBatch het verschil kan maken op uw kwekerij. Geen mooie praatjes, gewoon de harde realiteit van efficiëntie.