Florabatch zet grote stap in ruimte optimalisatie

Ontdek de toekomst van efficiëntie in teelt management met de vernieuwde module van FloraBatch: Ruimtebezetting. Met deze moderne toevoeging aan ons pakket bieden we een geheel nieuwe manier om jouw ruimte te beheren en te optimaliseren.

Onze module voor Ruimtebezetting biedt een ongeëvenaard inzicht in de kapbezetting en beschikbaarheid in jouw tuin. Met realtime gegevens kun je nauwkeurig het percentage beschikbare ruimte volgen, waardoor je snel en effectief kunt reageren op veranderende omstandigheden. Geen onnauwkeurige inschattingen meer bij het plannen van uw gewassen – FloraBatch geeft jou de tools om ruimte optimaal te benutten.

Dankzij onze innovatieve voorraadtracking kun je precies zien hoeveel vierkante meters door jouw gewassen worden gebruikt. Dit biedt direct visueel inzicht in de bezetting van de tuin, waardoor je snel kunt zien waar optimalisatie mogelijk is.

Wat de module voor Ruimtebezetting echt onderscheidt, is de mogelijkheid voor realtime verwerking vanuit appregistraties. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je kunt altijd de laatste stand van zaken bekijken en aanpassingen doorvoeren om de efficiëntie te maximaliseren.

Kortom, met de nieuwe module voor Ruimtebezetting van FloraBatch krijg je niet alleen controle over de kas, maar kun je ook jouw productie vergroten door slimme beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige gegevens. Ervaar zelf de kracht van geoptimaliseerd tuinbeheer en upgrade vandaag nog naar FloraBatch.

Eventueel ook interessant

HortiContact 2024 was een succes!

Horti Contact was een bruisend succes voor FloraBatch, vol verrijkende gesprekken met kwekers en partners, die nieuwe inzichten en inspiratie boden voor eenvoudiger telen.

FloraBatch op de HortiContact in Gorinchem

Zien we jou 5, 6 of 7 maart bij de Horti Contact in Gorinchem? Ons team staat klaar bij stand S1 om je alles te laten zien over hoe FloraBatch de grootste utidagingen van kwekers aangaat.

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.