Florabatch zet grote stap in ruimte optimalisatie

Ontdek de toekomst van efficiëntie in teelt management met de vernieuwde module van FloraBatch: Ruimtebezetting. Met deze moderne toevoeging aan ons pakket bieden we een geheel nieuwe manier om jouw ruimte te beheren en te optimaliseren.

Onze module voor Ruimtebezetting biedt een ongeëvenaard inzicht in de kapbezetting en beschikbaarheid in jouw tuin. Met realtime gegevens kun je nauwkeurig het percentage beschikbare ruimte volgen, waardoor je snel en effectief kunt reageren op veranderende omstandigheden. Geen onnauwkeurige inschattingen meer bij het plannen van uw gewassen – FloraBatch geeft jou de tools om ruimte optimaal te benutten.

Dankzij onze innovatieve voorraadtracking kun je precies zien hoeveel vierkante meters door jouw gewassen worden gebruikt. Dit biedt direct visueel inzicht in de bezetting van de tuin, waardoor je snel kunt zien waar optimalisatie mogelijk is.

Wat de module voor Ruimtebezetting echt onderscheidt, is de mogelijkheid voor realtime verwerking vanuit appregistraties. Of je nu op kantoor bent of onderweg, je kunt altijd de laatste stand van zaken bekijken en aanpassingen doorvoeren om de efficiëntie te maximaliseren.

Kortom, met de nieuwe module voor Ruimtebezetting van FloraBatch krijg je niet alleen controle over de kas, maar kun je ook jouw productie vergroten door slimme beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige gegevens. Ervaar zelf de kracht van geoptimaliseerd tuinbeheer en upgrade vandaag nog naar FloraBatch.

Eventueel ook interessant

De positieve impact van horti software op potplantkwekers

Potplantkwekers staan voor een revolutie in teeltbeheer met de opkomst van HortiSoftware. Lees hoe deze technologie helpt bij efficiëntere en productievere teeltprocessen.

Efficiënte teeltplanning: Sleutel tot succes en duurzaamheid voor potplantkwekers

Efficiënte teeltplanning is cruciaal voor potplantkwekers. Optimaliseer productie, minimaliseer risico's en verhoog duurzaamheid.

Laguna plants over FloraBatch

Onze ervaringen met FloraBatch zijn zeer positief: het gebruiksvriendelijke programma en de eenvoudige app werken goed, zelfs in een vochtige werkomgeving. De persoonlijke ondersteuning zorgt voor snelle oplossingen en beter inzicht in onze planning en plantvoorraad.