FloraBatch op de HortiContact in Gorinchem

Het is weer zover! De Horti Contact dagen in Gorinchem staan voor de deur, en FloraBatch mag je niet missen. Van 5 tot en met 7 maart verwelkomt ons toegewijde team je bij stand S1, waar we klaarstaan om te laten zien hoe FloraBatch de teeltwereld transformeert.

Als kweker sta je dagelijks voor uitdagingen. Hoe ga je om met duurzaamheid binnen je bedrijf? Hoe houd je je middelenregistratie overzichtelijk en up-to-date? En hoe zorg je dat je planning en voorraadbeheer je teeltproces ondersteunen in plaats van vertragen? Het zijn vragen waar elke kweker een antwoord op zoekt. Bij FloraBatch begrijpen we dat als geen ander.

FloraBatch is niet zomaar een teeltmanagement systeem. Het is een partner die naast je staat, ontwikkeld met de kennis en ervaring van kwekers zelf. Ons systeem biedt oplossingen voor al deze vraagstukken en meer, door een gebruiksvriendelijke interface te combineren met diepgaande functionaliteiten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van moderne kwekerijen.

Op Horti Contact tonen we hoe FloraBatch teeltprocessen vereenvoudigt. Of je nu worstelt met het plannen van je teelt, het efficiënt beheren van je voorraad, of het duurzaam inzetten van middelen, ons team demonstreert graag de mogelijkheden en voordelen die FloraBatch biedt. We delen onze inzichten, tips en laten zien hoe onze software niet alleen tijd bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere bedrijfsvoering.

We nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken met FloraBatch. Ervaar zelf hoe onze oplossingen jouw werk als kweker makkelijker kunnen maken. Kom langs bij stand S1 in de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem, en laat ons je rondleiden door de mogelijkheden van FloraBatch. Zien we je daar?

Eventueel ook interessant

Florabatch zet grote stap in ruimte optimalisatie

Ontdek de toekomst van efficiëntie in teelt management met de vernieuwde module van FloraBatch: Ruimtebezetting. Met deze moderne toevoeging aan ons pakket bieden we een geheel nieuwe manier om jouw ruimte te beheren en te optimaliseren.

HortiContact 2024 was een succes!

Horti Contact was een bruisend succes voor FloraBatch, vol verrijkende gesprekken met kwekers en partners, die nieuwe inzichten en inspiratie boden voor eenvoudiger telen.

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.