FloraBatch: Een webbased kwekerij systeem

In de snel evoluerende wereld van de tuinbouw is het essentieel om voorop te blijven lopen met technologische innovaties. Florabatch, een geavanceerd webbased kwekerij systeem, is de perfecte partner voor kwekers die hun teeltprocessen willen optimaliseren. Ontworpen met het oog op efficiëntie, gebruiksgemak en aanpasbaarheid, is Florabatch de sleutel tot beter teeltmanagement voor moderne potplantkwekers.

De kern van Florabatch: een volledig teeltmanagement systeem

Florabatch, gebaseerd op meer dan 30 jaar kwekerservaring, is ontwikkeld om kwekers volledige controle over hun teeltprocessen te geven. Van planning tot oogst, het biedt een allesomvattende oplossing:

 1. Planning: Met Florabatch en Floraplan kunnen kwekers hun teelt voor het komende jaar efficiënt plannen. Dit biedt een solide basis voor een succesvol teeltjaar.
 2. Volgen: Tijdens de groeifase biedt de mobiele app van Florabatch flexibiliteit en gemak. Kwekers kunnen foto’s maken, locatie- en voorraadgegevens bijhouden en alles ter plekke beoordelen.
 3. Optimaliseren: Met de verzamelde data kunnen kwekers hun teeltprocessen analyseren en optimaliseren, waarbij ze leren van elke cyclus en continu verbeteren.

Uitgebreide functionaliteiten voor elke behoefte

Florabatch’s veelzijdigheid wordt versterkt door zijn uitgebreide functies, waaronder:

 • Ruimteplanning: Met de ruimteplanning module zorg je voor een volle bezetting van je kassen door elke vierkante meter effectief te benutten.
 • Teeltplanning: De teeltplanning module ondersteunt een efficiënte indeling van je teeltcycli, zodat je zeker weet dat je kan leveren wat je verkoopt.
 • R & D: Met de R & D module leg je de kwaliteit en opbrengst van je gewassen vast door gedetailleerde beoordelingen, foto’s, lengtemetingen en meer.
 • Partijregistratie: Met de partijregistratie module heb je altijd duidelijk zicht op elke partij in je kas, waardoor je direct alle belangrijke details bij de hand hebt, van locatie tot status.
 • MPS Registratie: Met de MPS Registratie module leg je gemakkelijk je middelen vast zodat je voldoet aan MPS certificeringseisen.
 • Voorraadbeheer: Met de voorraadbeheer module heb je altijd een up-to-date overzicht van je voorraden, zowel planten als materialen.
 • Analyses: Ontdek verbeterpunten en kansen met de analyse module, die je diepgaand inzicht geeft in de prestaties van je teelt en bedrijfsprocessen.
 • CRM: Met de CRM module beheer je eenvoudig al je contacten, documenten en notities, waardoor je een compleet overzicht houdt van al je klantrelaties.
 • Kostprijsberekening: Met de kostprijsberekening module krijg je gedetailleerd inzicht in je kostprijs op basis van activiteiten, materialen en meer.

Waarom kiezen voor een webbased kwekerij systeem?

Een webbased systeem zoals Florabatch biedt significante voordelen:

 • Altijd en overal toegang: Beheer je kwekerij vanaf elke locatie, met real-time updates.
 • Geen complexe installaties: Eenvoudig in gebruik, zonder de noodzaak voor ingewikkelde software-installaties.
 • Aanpasbaar en schaalbaar: Florabatch past zich aan jouw behoeften aan, ongeacht de grootte van je bedrijf.

Een Westlands familiebedrijf met een persoonlijke touch

Als een Westlands familiebedrijf begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen in de tuinbouw. Onze benadering is persoonlijk en afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Florabatch gaat verder dan alleen software; het is een partner in jouw teeltproces. Met zijn robuuste functies, aanpasbaarheid en gebruikersvriendelijkheid is Florabatch de ideale keuze voor kwekers die vooruit willen in de moderne tuinbouw. Vraag gratis een demo aan via https://florabatch.nl/contact/ en ontdek vandaag nog hoe Florabatch jouw kwekerij kan transformeren!

Eventueel ook interessant

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.

MPS-Certificering: Een stap richting duurzame tuinbouw

MPS-certificering is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestaties van kwekerijen transparant te maken. Het systeem biedt een reeks standaarden en richtlijnen voor kwekerijen om hun milieu-impact te minimaliseren.

The Plant Company over FloraBatch

"FloraBatch heeft ons snel geholpen bij het opzetten van een effectieve planning en monitoringssysteem voor onze nieuwe kwekerij in Virginia, waardoor we waardevolle data hebben verzameld en overwegen nu zelfs de FloraApp voor productontwikkeling te gebruiken."