Esperit Plants over FloraBatch

“Resultaatgericht is het belangrijkste verschil tussen FloraBatch en andere leveranciers van tuinbouwsoftware.”

De woorden die in mij opkomen als ik aan FloraBatch denk zijn: betrouwbaarheid, samenwerking, flexibiliteit, innovatief en resultaatgericht. Vooral dat laatste is voor mij heel belangrijk. FloraBatch is vanuit de praktijk ontstaan en dat kenmerkt de software, maar ook de mensen die er werken. 

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het stroomlijnen van de processen binnen Esperit Plants. De bijdrage die FloraBatch hierin geleverd heeft is van doorslaggevend belang als we het hebben over een continu verbeterproces binnen de organisatie. Het snel kunnen schakelen en toekomstgericht handelen gebaseerd op betrouwbare data is onmisbaar om nu en in de toekomst succesvol te zijn. De onderlinge samenwerking tussen Esperit Plants en FloraBatch heeft op de volgende gebieden gezorgd dat de noodzakelijke digitalisering succesvol is ingezet:

·       Ruimteplanning 

·       Arbeidsplanning, oppotplanning, uitzetplanning, afleverplanning

·       Verkoopplanning (aanbod-gestuurd en gekoppeld aan orders)

·       Kwaliteits monitoring (doormiddel van duidelijke criteria)

·       Uren en arbeidsregistratie 

·       Dashboard (met de belangrijkste Kpi’s als het gaat om het verkrijgen van stuurinformatie)

·       Registratie Meststoffen en gebruik bestrijdingsmiddelen

Ron Petterson

operationeel directeur Esperit Plants.

https://www.esperit.nl/nl/plants

Eventueel ook interessant

Implementatie van circulaire kas in je kwekerij: Een stapsgewijze handleiding

Deze gids biedt een gedetailleerde, stapsgewijze benadering om kwekers te helpen bij de overgang naar duurzamere methoden, met een focus op het maximaliseren van efficiëntie, het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk.

MPS-Certificering: Een stap richting duurzame tuinbouw

MPS-certificering is ontwikkeld om de duurzaamheidsprestaties van kwekerijen transparant te maken. Het systeem biedt een reeks standaarden en richtlijnen voor kwekerijen om hun milieu-impact te minimaliseren.

FloraBatch: Een webbased kwekerij systeem

Ontdek Florabatch, het innovatieve webbased kwekerij systeem dat speciaal ontworpen is om de moderne tuinbouw te transformeren, door het bieden van een gebruiksvriendelijke en volledig aanpasbare oplossing voor potplantkwekers.