Esperit Plants over FloraBatch

“Resultaatgericht is het belangrijkste verschil tussen FloraBatch en andere leveranciers van tuinbouwsoftware.”

De woorden die in mij opkomen als ik aan FloraBatch denk zijn: betrouwbaarheid, samenwerking, flexibiliteit, innovatief en resultaatgericht. Vooral dat laatste is voor mij heel belangrijk. FloraBatch is vanuit de praktijk ontstaan en dat kenmerkt de software, maar ook de mensen die er werken. 

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het stroomlijnen van de processen binnen Esperit Plants. De bijdrage die FloraBatch hierin geleverd heeft is van doorslaggevend belang als we het hebben over een continu verbeterproces binnen de organisatie. Het snel kunnen schakelen en toekomstgericht handelen gebaseerd op betrouwbare data is onmisbaar om nu en in de toekomst succesvol te zijn. De onderlinge samenwerking tussen Esperit Plants en FloraBatch heeft op de volgende gebieden gezorgd dat de noodzakelijke digitalisering succesvol is ingezet:

·       Ruimteplanning 

·       Arbeidsplanning, oppotplanning, uitzetplanning, afleverplanning

·       Verkoopplanning (aanbod-gestuurd en gekoppeld aan orders)

·       Kwaliteits monitoring (doormiddel van duidelijke criteria)

·       Uren en arbeidsregistratie 

·       Dashboard (met de belangrijkste Kpi’s als het gaat om het verkrijgen van stuurinformatie)

·       Registratie Meststoffen en gebruik bestrijdingsmiddelen

Ron Petterson

operationeel directeur Esperit Plants.

https://www.esperit.nl/nl/plants

Eventueel ook interessant

Efficiënte teeltplanning: Sleutel tot succes en duurzaamheid voor potplantkwekers

Efficiënte teeltplanning is cruciaal voor potplantkwekers. Optimaliseer productie, minimaliseer risico's en verhoog duurzaamheid.

Laguna plants over FloraBatch

Onze ervaringen met FloraBatch zijn zeer positief: het gebruiksvriendelijke programma en de eenvoudige app werken goed, zelfs in een vochtige werkomgeving. De persoonlijke ondersteuning zorgt voor snelle oplossingen en beter inzicht in onze planning en plantvoorraad.

Hoe de FloraApp je tijd kan besparen in je kas

De FloraBatch Mobiele App de manier waarop je gegevens in je kas beheert revolutioneert, met eenvoudige scans en klikken die complexe teeltadministratie veranderen in een fluitje van een cent.