Contact

Hoe kun je ons bereiken?

Neem contact op via het formulier hiernaast of geef ons een belletje. Bij FloraBatch begrijpen we de unieke uitdagingen van kwekers en we helpen je daarom graag met elk aspect van je teeltmanagement. Mocht je in de buurt zijn, kom dan gerust langs voor een bakkie tijdens onze werktijden!

Support
Sales
Bezoek ons kantoor
Ma t/m Vr: 09:00 – 17:00
Woutersweg 16, 2691 PR
‘s-Gravenzande, Nederland

Reactie binnen 1 werkdag!

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ontdek essentiële informatie over FloraBatch in onze overzichtelijke en informatieve FAQ.

FloraBatch onderscheidt zich door zijn vermogen om zich aan te passen aan uw unieke teeltbehoeften, in plaats van dat u uw teelt moet aanpassen aan ons systeem. Het is ontworpen om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn, gebaseerd op echte kwekerservaring. Dit betekent dat u zonder ingewikkelde processen direct aan de slag kunt, met een systeem dat op maat gemaakt is voor uw specifieke teeltpraktijken. Het doel van FloraBatch is om met minimale inspanning maximale resultaten te leveren, waardoor je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je kwekerij.

FloraBatch is ontwikkeld om de complexiteit van het teeltproces te verminderen, waardoor u meer tijd overhoudt voor de belangrijkste aspecten van uw kwekerij. Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u snel en efficiënt gegevens invoeren, bewerken en analyseren. Dit leidt tot betere besluitvorming, geoptimaliseerde processen en uiteindelijk een hogere productiviteit. Ons systeem helpt u bij het stroomlijnen van taken zoals planning, monitoring en rapportage, waardoor u minder tijd kwijt bent aan administratieve taken en meer tijd kunt besteden aan de groei van uw teelt.

Absoluut. FloraBatch is speciaal ontworpen om aan de behoeften van zowel kleine als middelgrote kwekerijen te voldoen. Ons platform biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, wat betekent dat het zich aanpast aan de grootte en complexiteit van uw bedrijf. Of u nu een kleine familiekwekerij runt of een middelgrote teeltonderneming, FloraBatch kan worden aangepast om aan uw specifieke eisen te voldoen. Daarnaast bieden we diverse modules die u kunt toevoegen naarmate uw bedrijf groeit, zodat u altijd de juiste tools heeft voor uw kwekerij.

Bij FloraBatch begrijpen we dat de overstap naar een nieuw systeem vragen en uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuningsdiensten aan. Nieuwe gebruikers krijgen toegang tot gedetailleerde handleidingen, persoonlijke trainingssessies en een responsief ondersteuningsteam. We zorgen ervoor dat u snel vertrouwd raakt met alle aspecten van FloraBatch, en bieden regelmatige updates en tips om ervoor te zorgen dat u het maximale uit het systeem haalt. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen bij het oplossen van problemen.

FloraBatch is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd met de meeste bestaande systemen in uw kwekerij. Ons technische team werkt nauw samen met u om te zorgen voor een soepele en naadloze integratieproces. We begrijpen dat elke kwekerij uniek is, dus ons doel is om minimale verstoring en maximale compatibiliteit met uw huidige workflows te garanderen. Daarnaast bieden we ook aanpassingsmogelijkheden, zodat FloraBatch volledig in lijn is met uw specifieke bedrijfsbehoeften.